Apr 25

Problemer med forum

vi har fortiden et lite problem med forumet, er veldig plaget med spam.

håper å få ordnet dette i løpet av dagen :)

Sep 11

nylakkert

Da var bilen kommet hjem fra lakkering.
Stor takk til grenland billakkering


Aug 18

Rally Telemark avlyses

Motorfesten stoppes av regnet.

– Det har vært en tung beslutning for komiteen, og dette er en utrolig trist dag for oss, men dessverre hadde vi ikke noe valg. Sikkerheten til sjåfører og publikum må komme først, sier Holum.

Arrangørklubben har jobbet i tre år for å avvikle Rally Telemark på Notodden. Nå håper Holum at mesterskapet kan gjennomføres i løpet av 2012.

–Ja, vi satser på å komme tilbake neste år, sier han.

Flommen 24. juli hadde allerede sørget for at en fartsetappe måtte strykes. Men nye 65 millimeter nedbør natt til mandag satte en endelig stopper for Rally Telemark som skulle kjøres lørdag 3. september.

–Regnbygene natt til mandag ødela det som var igjen av oppbygd og reparert etter juli-flommen. Dette resulterer i at veibunn og marka er mettet av vann. Vi er nødt til å tenke på sikkerheten for deltagere og publikum, og risikoen er rett og slett for stor i forhold til svake veikanter, utforkjøringer og veiskuldre i et kupert terreng, opplyser Holum.

Senere onsdag kveld poengterer arrangørene i en pressemelding at de er lei seg for at arrangementet nå avlyses, men at de må tenke på sikkerheten til publikum og deltagere.

Og at de lover å satse for fullt igjen i 2012

 

utklipp fra varden

 

Aug 05

snart klar

i dag ble det montert nye dempere på bilen  (avo coilovers) både forran og bak. hjulbuene ble valset. nye OMP stoler ble montert både til fører og kart leser. samt 6 punkts seler til begge, samt brann slukker

bilen ble også gjort klar for lakkering hos Grenland billakkering

   

Aug 02

ny side

Dette er planen at det blir den nye siden vår da det skal bli enklere å kunne legge inn hva som skjer osv uavhengig av at enn Må være hjemme å ha redigering programmet oppe.

Jul 21

innkjøp

Da har man kjøpt inn kjøre utstyr til bilen. Det ble OMP stoler og diverse annet fra Kollevold Rallyimport.

Har også gått til inn kjøp av org t34 turbo med restrictor og maram aksel til å kjøre respons system på bilen.

det kan leses mere om bilen på vårt forum samt delta i diskusjon, forslag og spørsmål

Jun 28

(No title)

i dag har vi fått oss 2 sponsore :) og fått kjøpt  6 punkts sikkershets belte men manglet selvfølgelig noe for å montere det i dag :( så ble ikke noe kjøring på “GMS” i dag.

Jun 27

(No title)

i dag fikk vi prøve kjørt litt mere og fikk konstantert at det var mapp sensoren det var noe galt med, å byttet den. Bilen gikk som den skulle etter det og vi fikk satt noen klistemerker

Jun 23

(No title)

vi fikk seiset fast det ene fører sette for å få en kort prøve tur, men bilen gikk ikke helt som den skulle.  så vi må feil søke litt til helga

planen er å til skien å prøve bilen på banen tilGrenland Motorsport Senter

Jun 22

the beginning

i dag startet terje og christian`s rally eventyr. vi var å hentet oss en ford sierra cosworth 92 mod som var ferdig rigget rally bil -div personlig utstyr (seter, belter osv)