«

»

Aug 18

Rally Telemark avlyses

Motorfesten stoppes av regnet.

– Det har vært en tung beslutning for komiteen, og dette er en utrolig trist dag for oss, men dessverre hadde vi ikke noe valg. Sikkerheten til sjåfører og publikum må komme først, sier Holum.

Arrangørklubben har jobbet i tre år for å avvikle Rally Telemark på Notodden. Nå håper Holum at mesterskapet kan gjennomføres i løpet av 2012.

–Ja, vi satser på å komme tilbake neste år, sier han.

Flommen 24. juli hadde allerede sørget for at en fartsetappe måtte strykes. Men nye 65 millimeter nedbør natt til mandag satte en endelig stopper for Rally Telemark som skulle kjøres lørdag 3. september.

–Regnbygene natt til mandag ødela det som var igjen av oppbygd og reparert etter juli-flommen. Dette resulterer i at veibunn og marka er mettet av vann. Vi er nødt til å tenke på sikkerheten for deltagere og publikum, og risikoen er rett og slett for stor i forhold til svake veikanter, utforkjøringer og veiskuldre i et kupert terreng, opplyser Holum.

Senere onsdag kveld poengterer arrangørene i en pressemelding at de er lei seg for at arrangementet nå avlyses, men at de må tenke på sikkerheten til publikum og deltagere.

Og at de lover å satse for fullt igjen i 2012

 

utklipp fra varden

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>